JDJ S.A. Serígrafs informa de la seva Política de Privacitat i/o Avís Legal, que s’entendrà com a acceptat en connectar-se i navegar pel nostre web.


Garantim que qualsevol transmissió de les seves dades personals s’efectua amb plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat.


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), JDJ S.A. Serígrafs li garanteix la confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. D’aquesta manera pot modificar o anul·lar aquestes dades en qualsevol moment, mitjançant una petició escrita dirigida a JDJ S.A. Serígrafs, carrer Torrent Tortuguer, 43-43a, Polígon Industrial 'Els Pinetons' Naus 9 i 10, 08291 Ripollet (Barcelona).


JDJ S.A. Serígrafs, societat de nacionalitat espanyola, amb domicili social al carrer Torrent Tortuguer, 43-43a, Polígon Industrial 'Els Pinetons' Naus 9 i 10, 08291 Ripollet (Barcelona) i c.i.f. B63977193; és titular del web: www.jdjsa.com i, per tant, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual i de qualsevol tipus d’element que l’integri. Tan sols es podrà fer una excepció amb el consentiment previ, exprés i per escrit al Webmaster de JDJ S.A. Serígrafs.


Així mateix, s’eximeix a JDJ S.A. Serígrafs de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada per JDJ S.A. Serígrafs sempre que procedeixi de fonts alienes o enllaços que remetin al nostre web.