La nostra empresa va ser fundada fa més de tres dècades en un modest local de Sant Adrià del Besós, a Barcelona, i actualment compta amb unes instal·lacions àmplies i modernes a Ripollet del Vallès.

En una superfície de 4.800 m2, JDJSA duu a terme la seva activitat en diferents departaments d'I+D, preimpressió, laboratori, producció, administració i logística.

Mitjançant la combinació d'aquests factors, la nostra experiència al sector i unes instal·lacions modernes i àmplies, oferim i cobrim demandes múltiples, tant de l'àmbit gràfic nacional com internacional. Estem convençuts que oferim serveis individualitzats d'alta qualitat, cosa que es fa palesa en la progressió que hem anat obtenint al llarg dels anys.

Així mateix i com a complement de la nostra tasca, oferim assessorament continuat, anàlisis previs i estudis de camp a tercers que ens diferencien clarament i contribueixen en l'assentament i prolongació de les relacions que, com a empresa especialitzada, mantenim amb els nostres clients.