PLV
Todos
Displays
Floor Stands
Expositors
Box palets
Automuntables
Illes i cantonades
Standee
Elements especials
Cobrepalets
Capçaleres
Permanents
Desenvolupament integral de PLV. Des de la concepció d'una idea original pròpia o del client, realitzem tot el procés necessari per presentar en els punts de venda finals el display que millor s'associï als seus productes i que remarqui amb gust els seus interessos. Això inclou la possibilitat de realització de: disseny d'original; maqueta virtual per ordinador; maqueta física en cartró, polipropilè, etc.; dibuix i confecció d'encunys i proves de color d'impressió, entre d'altres. A més a més de la resta de procés d'impressió, encunyació, manipulació i posterior distribució.

Portem a terme un desenvolupament a base d'una gran varietat d'idees pensades per cobrir les seves necessitats. Mitjançant la creació d'imatges virtuals, podem fer-nos una idea de com podria quedar el producte acabat i així mostrar el nostre projecte al client. Quan ja hem obtingut l'acceptació del client, passem a fer una maqueta física utilitzant els materials definitius, impresos o no, amb els quals podem fer proves de resistència, perfeccionar detalls, etc.

Un cop acabat aquest procés satisfactòriament, tirem la producció endavant, realitzem els encunys i adaptem la comunicació final. Oferim la possibilitat d'entregar el producte ja muntat, semi-muntat o bé per ser muntat al lloc on ha d'anar, amb unes instruccions de comprensió fàcil i ràpida. Els possibles materials són múltiples segons les necessitats del producte: cartró microcanal, folding, policarbonat, polipropilè, PVC, Glasspack, etc.
Displays PLV

Elements PLV per al terra o sobretaula, sense producte. Poden incloure la peanya o els ficticis.

Floor Stands PLV

Elements PLV per al terra, dispensador de producte.

Expositores PLV

Elements PLV per sobretaula, dispensador o expositor de producte.

Box palets PLV

Elements PLV per col·locar sobre un palet, dispensador de producte.

Automuntables PLV

Elements PLV entregats al client muntats i plegats, perquè es pugui instal·lar al punt de venda sense necessitat d’un instal·lador. Incorporen un sistema interior d’automuntatge.

Illes i Cantoneres PLV

Composició de diferents elements, com box palets + tòtems automuntables + cartel·la aèries, etc., que formen un illa comunicativa al mateix temps que funcionen com a dispensadora de producte.

Standee PLV

Displays de terra de gran format, enfocats a presentacions tridimensionals. Poden incloure peanyes, tarimes o ficticis.

Elements especials PLV

Elements PLV de qualsevol format i material que no s’emmarquen en un tipus concret. Per exemple, mobiliari de cartró rígid o microcanal, corporis en qualsevol material, etc.

Cobrepalets PLV

Elements per decorar el perímetre dels palets que contenen el producte als punts de venda. Poden realitzar-se en microcanal, en bobina de cartró ondulat, en paper o, fins i tot, en PVC adhesiu.

Capçaleres PLV

Permanents PLV