Cartelleria a la unitat: taller d'impressió digital, amb gran capacitat de producció i màxima versalitat. Un gran avantatge per a campanyes locals o tirades curtes. Gran varietat de suports d'impressió. El nostre parc de màquines ens permet imprimir qualsevol tipus de suport conegut a l'entorn de la comunicació visual. D'aquesta manera, oferim una resposta global immillorable tant per al punt de venda com per a la publicitat exterior.

Impressió en digital més blanc de tancament amb gran varietat de materials fins a 7 cm de grossor i mida màxima de 2 m d'ample per longitud de bobina. Cartelleria de gran format, mobiliari urbà (OPIS, columnes, escales, distribuïdors automàtics, etc.), PLV, estands, displays, banderoles, aparadors i publicitat en centres comercials, velles i lones publicitàries, retolació de flotes, etc.

Màquines de rotlle a fulla: tres màquines de rotlle a fulla, quatre colors de 156 x 248 cm. Any 2006. Màquina de 6 colors de 360 x 160 cm. Any 2006. Màquina de rotlle a rotlle: bobina de fins a 3 m per llarg de bobina (56 m) de vinil, moqueta, tela, etc. Any 2003. Màquines planes: 160 x 320 cm de quatre colors. Impressió en pla sobre materials rígids de fins a 7 cm de grossor: fusta, material escumós (foam), kappa, poliestirè expandit, metacrilats, vidre, cartró, fòrmica, etc. Any 2007. 2 m per longitud il·limitada, quatre colors més blanc. Impressió en pla sobre materials rígids de fins a 7 cm de grossor: fusta, material escumós (foam), kappa, poliestirè expandit, metacrilats, vidre, cartró, fòrmica, etc. Impressió doble amb marcat a dues bandes. Any 2010. Màquina rotlle a rotlle (Rho 320): 320 cm per llarg de bobina, quatre colors. Imprimeix sobre gran varietat de materials: paper, folding, lona, duratrans, vinil microperforat, PVC, moqueta, tela, etc. Any 2010. Màquina Offset-Digital HP Indigo 3550. Format A3. Plus: de qualitat offset, dissenyada per afrontar els reptes d'un mercat actual cada vegada més exigent. Impressió sobre diversos materials, fins a cinc tintes. Any 2011.