Negocis amb bona impressió

La firma de serigrafia JDJ acaba d´enllestir una inversió d´1,68 milions d´euros en una nova planta a Ripollet (Vallès Occidental).

L´empresa catalana familiar JDJ, especialitzada en serigrafia i impressió per al sector publicitari, acaba tot just d´instal.lar-se en la nova planta de Ripollet (Vallès Occidental), on concentrarà tota l´activitat de la companyia i ha representat una inversió global d´1,68 milions d´euros (280 milions de pessetes). L´empresa, propietat de la familia García obrirà delegacions a Madrid i Sevilla.

La companyia de la familia García es dedica actualment a donar serveis de serigrafía a la industria publicitària, en un mercat dominat per firmes de gran dimensió. Entre els seus principals clients avui dia, destaquen empreses com ara Punto Fa (Mango), Frigo, Caprabo, Pinturas Bruguer, Nike, Procolor o Pryca, que llueixen cartels, displays, banderols o vending dissenyats per la firma.

 

Comparte:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Clave

Artículos Relacionados

Proyecto destacado marzo

Con la inminente llegada de las vacaciones de Semana Santa, os queremos enseñar el proyecto que hemos realizado este mes de marzo para El Corte

Proyecto destacado febrero

En JDJ queremos mostraros el trabajo destacado del mes de febrero. En esta ocasión, hemos realizado un expositor de producto para las conservas Ferrer a

Proyecto destacado enero

Desde JDJ os traemos el primer proyecto destacado del 2024 realizado para Nesquik, que ha consistido en una isla hecha a partir de cartón micro